Joi, 18 iulie 2024, a avut loc un eveniment deosebit în viața spirituală a tinerilor din Protopopiatul Șimleu Silvaniei. ,,Întâlnirea Tinerilor Ortodocși”, desfășurată la Mănăstirea Bobota, a reunit 60 de tineri entuziaști și dornici de a petrece timp de calitate.

Evenimentul a avut loc cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, și a fost organizat cu multă dăruire de Circumscripțiile Catehetice Șimleu I și II, Valea Crasnei și Valea Barcăului sub coordonarea Părintelui Inspector Ioan Sergiu Gaga, Inspector pentru Cateheză Parohială.

Tinerii participanți au avut ocazia să ia parte la o serie de activități spirituale și educative menite să le îmbogățească cunoștințele religioase și să le întărească legătura cu Biserica și între ei. Programul a inclus rugăciuni comune, discuții pe teme de credință, activități antrenante, vizionarea unui film și jocuri educative.

Întâlnirea Tinerilor Ortodocși a fost un prilej excelent pentru participanți de a-și împărtăși experiențele de viață și de credință, de a lega noi prietenii și de a-și întări relația cu Dumnezeu. Atmosfera caldă și primitoare a Preacuviosului Părinte Exarh Mina dimpreună cu obştea  Mănăstirii Bobota a contribuit semnificativ la succesul evenimentului.

Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea acestei întâlniri și tuturor tinerilor care au participat cu entuziasm și deschidere sufletească. Cu toții ne rugăm ca acest eveniment să aducă roade bogate în viața spirituală a tinerilor noștri și să fie doar începutul unei serii de întâlniri care să le sprijine dezvoltarea personală și duhovnicească.