Cu binecuvântarea Preasfințitului Episcop Petroniu, în ziua de 7 iunie 2024, la Parohia Sfântul Ioan Botezătorul s-au desfășurat o serie de activități pentru a marca Ziua Internațională a Copilului.

Ziua de 1 iunie este o zi specială, celebrată în întreaga lume și este dedicată copiilor. Devine astfel un bun prilej pentru a sărbători mai mult ca oricând copilăria, de a veni în sprijinul celor mici, de a întări familia creștină și comunitatea.

Așadar, în Parohia ,,Sfântul Ioan Botezătorul” s-au realizat activități cu caracter religios, recreativ și sportiv, special gândite pentru copii, spre a le aduce un strop de fericire, emoție, împlinire și multă voie bună.

Au fost prezenți aproximativ 80 de copii din Parohie, coordonați de părintele paroh Ioan-Sergiu Gaga, doamna preoteasă  Monica Gaga împreună cu voluntarii, creându-se astfel o atmosferă plină de veselie.

La finalul programului, copiii s-au rugat împreună cu părintele paroh au stat la masă în incinta bisericii şi au primit tort, pentru a simți pe deplin bucuria de a fi sărbătoriți.

Copiii sunt un dar neprețui de la Dumnezeu pentru părinții lor, însă sunt o valoare și pentru societate, pentru Biserică și pentru neamul căruia îi aparțin, prin urmare trebuie susținuți, protejați și apreciați.

Dumnezeu să binecuvânteze toţi copiii şi familiile lor .