Olimpiada națională de Religie, faza județeană, Sălaj, 2024

apr. 16, 2024 | Fără categorie, Știri

Sâmbătă, 13 aprilie 2024, Inspectoratul Școlar Județean Sălaj a organizat Olimpiada națională de Religie, etapa județeană, care s-a desfășurat în două locații unde au fost prezenți 253 de elevi și 80 de cadre didactice coordonate de prof. Mioara Gudea, inspector școlar pentru disciplina Religie, în calitate de președinte al Comisiei de organizare a olimpiadei.

Liceul Ortodox „Sfântul Nicolae” din Zalău, condus de părintele director Călin-Radu Ciurbe a fost gazda olimpiadei pentru cultul ortodox la care au participat 140 de elevi de gimnaziu și liceu, iar Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” din Zalău, condus de doamna director Dana Rus a găzduit olimpiada pentru cultele baptist, greco-catolic și penticostal la care au fost prezenți 113 elevi.

Concursul a început la ora 10 și a durat 3 ore pentru toate clasele. Comisiile de organizare au început instruirea la ora 8:30, pentru ca la ora 9:00 să primească elevii în sălile de clase. La ora 13 lucrările predate de asistenții supraveghetori au fost preluate de comisie și înmânate profesorilor evaluatori care au corectat până la ora 20, iar rezultatele inițiale au fost afișate la sediul celor două licee în mod codificat, cu respectarea legii privind confidențialitatea persoanelor și prelucrarea datelor personale.

Programul pentru contestații a fost afișat la avizierul liceelor unde a avut loc proba de concurs, iar rezultatele finale au fost afișate luni, 15 aprilie 2024, după rezolvarea contestațiilor.

Felicitări tuturor elevilor participanți și cadrelor didactice implicate în pregătirea lor, precum și profesorilor implicați în organizarea acestei olimpiade!

Mult succes elevilor calificați la etapa națională!

Mai multe

Pastorală la Învierea Domnului, Zalău, 2024

Pastorală la Învierea Domnului, Zalău, 2024

† Petroniu Prin harul lui Dumnezeu Episcopul Sălajului Iubitului cler, cinului monahal şi dreptcredincioşilor creştini din cuprinsul Episcopiei Sălajului: Har, pace, ajutor şi milă de la Dumnezeu, iar de la Noi, arhiereşti binecuvântări! Iubiţi credincioşi, Hristos a...

Zi de sărbătoare în Parohia Aghireș

Zi de sărbătoare în Parohia Aghireș

Duminică, 28 aprilie 2024, Preasfințitul Părinte Petroniu s-a aflat în mijlocul credincioșilor din Parohia Aghireș, unde a săvârșit Sfânta Liturghie, împreună cu un sobor de preoți și arhidiaconi. Cu ocazia acestui eveniment deosebit, au participat numeroși...

Binecuvântarea sediului Protopopiatului Ortodox Român din Jibou

Binecuvântarea sediului Protopopiatului Ortodox Român din Jibou

Duminică, 14 aprilie 2024, Preasfinţitul Părinte Petroniu a oficiat o slujbă de binecuvântare la sediul Protopopiatului Ortodox Român din Jibou, în urma lucrărilor de modernizare efectuate asupra acestuia. Piatra de temelie a sediului a fost sfințită în data de 24...